European Open 2017 Vapaaehtoisten Majoitus

European Openin vapaaehtoiset voivat halutessaan majoittua radan kupeessa sijaitsevalla koululla. 15. väylän tii on n. 100 metrin päässä koulusta. Koulumajoitus on vapaaehtoisille veloitukseton.

Koululla majoittuminen ei vastaa viiden tähden hotellia, mutta siellä on kaikki tarpeellinen tilapäistä majoitusta varten: vessat, suihkut, keittiö ja huoneita nukkumista varten. Keittiö on varustettu jääkaapilla, mikroaaltouunilla, kahvinkeittimellä, sekä vedenkeittimellä. Tarjoamme myös (aamu)kahvit ja teet koululla majoittuville. Vapaaehtoisina toimivat frisbeegolfaajat viettävät useimmiten iltaisin aikaa keittiön viereisessä oleskelutilassa vaihtaen tarinoita lajin parissa koetuista ikimuistoisista hetkistä! Vaatteidein käsipesu on myös mahdollista koululla.

Koululla majoittuvat jaetaan muutamaan eri huoneeseen nukkumaan. N. 25:lle hengelle on saatavilla jumppamattoja makuualustoiksi, mutta ne eivät ole erityisen mukavia, joten oma patja kannattaa tuoda mukana hyvien unien takaamiseksi.

Mukaan kannattaa ottaa tietenkin kaikki, mitä pakkaisit matkallekin. Lisäksi suosittelemme varautumaan näillä tarvikkeilla:

  • Vuodevaatteet ja peitto, tai makuupussi. Myös tyyny on tarpeen. Ja se patja.
  • Jos olet herkkäuninen, suosittelemme korvatulppia ja/tai uninaamiota.
  • Pyyhe ja henkilökohtaiset hygieniatarvikkeet.
  • Jokasään vaatetus. (Heinäkuussakaan ei aina ole helle, vaan sää voi olla kylmä ja kosteakin.)
  • Frisbeegolfvarusteet. (Jos haluat pelata Beastin torstaina.)

Lähetämme kaikille vapaaehtoisille tarkemmat majoitusohjeet ja -tiedot lähempänä tapahtumaa.

Takaisin vapaaehtoisten ilmoittautumissivulle.